|
Register
Kontakt!

+ 38750 281-599

Distribucija kućanskih aprata
Bijela tehnika,TV,LCD i DVD

         Trgovačko preduzeće "MG Mind" d.o.o. Mrkonjić Grad ima izuzetnu saradnju sa dokazanim proizvođačima proizvoda za domaćinstvo, što je stvorilo bogatu ponudu ovih proizvoda skoro na svim prodajnim mjestima preduzeća.

          Trgovačko preduzeće "MG Mind" d.o.o. Mrkonjić Grad u svojoj ponudi ima kompletnu ponudu od preduzeća Indesit,Beko kao i bogatu ponudu proizvođača LG, Sony, Samsung, Gorenje, Panasonic. Iz ponude izdvajamo:
         - Mašine za pranje veša, mašine za pranje i sušenje veša, mašine za sušenje veša;
         - Mašine za pranje suđa;

         - Ugradna tehnika;
         - Frižideri, kombinovani frižideri, vertikalni i horizontalni zamrzivači i drugi proizvodi iz programa rashladne tehnike;
         - Šporeti, peći za etažno grijanje, ugradbeni kamini, sobne pećice, kamini, peći na pelet i drugi proizvodi za pripremu hrane i zagrijavanje prostorija;
         - Usisivači, pegle na paru, mikseri, vage, mikrotalasne pećnice, sjeckalice i brojni drugi proizvodi iz programa malih kućanskih aparata;
         - TV aparati, plazma i LCD televizori, DVD tehnika i drugi proizvodi;
         - Bojleri male, srednje i velike litraže, kao i bojleri posebne namjene.
         Na nivou BiH je obezbijeđen servis za kupljene proizvode, u garantnom roku i zakonom propisano van garantnom roku!
         Svi proizvodi su izuzetnog kvaliteta, izrađeni od najmodernijih materijala, sa svim potrebnim garancijama za kvalitet i dugotrajno korištenje. Dizajnu se posvećuje posebna pažnja. Elegancija i funkcionalnost te energetska su osnovna obilježja proizvoda iz naše ponude. Bogat izbor veličina i mnoštvo privlačnih detalja ostavljaju kupcima mogućnost kupovine proizvoda kakve su tražili.
         Proizvodi iz naše ponude su Vaš pravi izbor!


tehnika-1   ponuda-2

 
ALFA PLAM

      Trgovačko preduzeće "MG Mind" d.o.o. Mrkonjić Grad je ovlašteni uvoznik proizvoda iz ponude A.D. "Alfa Plam" Vranje i ovlašteni serviser na području BiH. A.D. "Alfa Plam" Vranje je jedan od najvećih proizvođača aparata za grijanje, koji su dokazali svoj vrhunski kvalitet u mnogobrojnim domaćinstvima.  Proizvodi koriste čvrsta, tečna i gasovita goriva, kao i struju i kombinovna rješenja struja - gas.


alfa-1   alfa-2 

       Kvalitet proizvoda je potvrđen 1998. godine standardom ISO 9001. Značajan dio proizvoda se izvozi na zahtjevna strana tržišta, a potražnja u zemljama Zapadne Evrope je u porastu. Tradicija duga preko 50 godina stvara potrebne uslove za proizvode izuzetnog kvaliteta. Svoje proizvode A.D. "Alfa Plam" Vranje plasira i na tržište BiH. Trgovačko preduzeće "MG Mind" d.o.o. Mrkonjić Grad u svojoj ponudi ima bogat izbor proizvoda ovog dokazanog proizvođača. Proizvodi iz ponude ovog preduzeća se smatraju trajnim potrošnim dobrima. Iz bogate ponude možete izabrati:

- Veliki broj modela peći i štednjaka na čvrsta goriva;
- Štednjaci i rešoi struja i struja-gas;
- Peći na gas;
- Peći i štednjaci za etažno grijanje na čvrsta goriva i struju;
- Kamini.

Za održavanje proizvoda je obezbijeđena razvijena servisna mreža.

 
MBS - Milan Blagojević Smederevo

Milan Blagojević iz Smedereva je privatna fabrika u okviru Invej grupacije. Osnovni asortiman prozvoda  su šporeti i peći na čvrsto gorivo / električni šporeti sa najvećim međunarodnim standardima kvaliteta. Fabrika je otvorila svoj put na evropska i svetska tržišta svojim stalnim razvojem i prilagođavanjem zahtjevima različitih tržišta.

Fabrika je osnovana 1923 god. i od tada do danas je stvorila prepoznatljivi proizvođački brend,tradicije i kvaliteta. Ostvarene su saradnje sa francusko - belgijskom firmom ARTUR-MARTIN, korporacijom CANDY, HOOVER, ROSIERES, ZEROWATT, IBERNA, KELVINATOR, OTSEIN I GASFIRE. Rukovodstvo MBS-a ima vodeću ulogu u primjeni i stalnom poboljšavanju sistema upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine, usaglašenog sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 .

 

MBS-1   MBS-2

 
Posuđe

Iz naše bogate ponude možete izabrati emajlirano, teflonizirano, inox i non-stick posuđe proizvođača "Metalac", Gornji Milanovac.
         - Od emajliranog posuđa možete izabrati inox rub posuđe, posuđe linija Standard, Elegant, Princ, Nostalgija, Emina, Klasika, Masiv, Metline,             bioprogram i drugo posuđe specifične namjene i džezve.
         - Teflonizirano posuđe čine tiganji, plitke i duboke šerpe, teflon na aluminijumu i razni drugi proizvodi.
         - Inox posuđe sačinjava linija Gracia, Legat - petodijelni set i Metinox linija namijenjena za kuvanje pod pritiskom.


ponuda-1    ponuda-3


 


Serbian English German Russian

S5_Box

Intranet LOGINGdje se nalazimo?